Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

background

Het avontuur van Ruud en Odette: Het herstellen van een historische Vlaamse schuur in Breda

14 juni 2023

Dromen najagen en avonturen aangaan is een inspirerend aspect van het leven. Voor Ruud en Odette is dat precies wat ze hebben gedaan toen ze een historische Vlaamse schuur uit omstreeks 1750 kochten in het prachtige Princenhage te Breda. Ze hebben besloten om dit oude erfgoed nieuw leven in te blazen en hun ideale familiehuis te creëren, waarbij ze trouw blijven aan de authentieke elementen die deze schuur zo bijzonder maken. Via hun Instagramkanaal @vlaamseschuur delen ze hun avonturen en inspireren ze anderen om hun dromen na te jagen.

Ruud en Odette begrijpen dat de schoonheid van de Vlaamse schuur schuilt in zijn authentieke elementen. Met respect voor de geschiedenis zijn ze vastbesloten om deze elementen te behouden en in ere te herstellen. Ze zorgen ervoor dat ze tijdens de renovatie trouw blijven aan de oorspronkelijke structuur en materialen. Het houten geraamte wordt met zorg behandeld om hun prachtige verhaal te behouden.

Samen met hun kinderen vormen Ruud en Odette een gezin en hun droom was altijd om een warme en gezellige plek te creëren waar het hele gezin samen kan zijn. Door de ruimtes opnieuw te ontwerpen en aan te passen aan hun behoeften, transformeren ze de Vlaamse schuur tot hun ideale familiehuis. De grote open woonkamer wordt het kloppende hart van het huis, met voldoende ruimte voor de familie om samen te komen.

Bij De Huizenbemiddelaar Breda-Zundert B.V. gaan we verder dan alleen het vinden van een huis voor onze opdrachtgevers. We willen hen helpen hun dromen waar te maken en een plek te vinden waar ze echt thuis kunnen komen. Daarom zijn we enorm trots op het feit dat we Ruud en Odette hebben kunnen ondersteunen bij het vinden van hun perfecte nieuwe locatie en hen hebben kunnen adviseren gedurende het hele aankoopproces.

Het begon allemaal toen Ruud en Odette bij ons binnenstapten met een duidelijk idee van wat ze zochten: een historische Vlaamse schuur waar ze hun ideale familiehuis van konden maken. Ze wilden een plek waar ze konden genieten van de charme van het verleden, terwijl ze tegelijkertijd modern comfort en duurzaamheid konden integreren. We waren meteen enthousiast om hen te helpen deze unieke droom te realiseren.

Met onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en ons netwerk van verkopers en makelaars, begonnen we onze zoektocht naar de perfecte Vlaamse schuur. We werkten nauw samen met Ruud en Odette om hun behoeften en voorkeuren volledig te begrijpen, zodat we gericht konden zoeken. Na grondig onderzoek en een aantal bezichtigingen vonden we uiteindelijk de schuur die precies aan hun wensen voldeed. De Vlaamse schuur uit omstreeks 1750 gelegen aan de rand van het mooie dorpse Princenhage binnen Breda had alle potentie om hun droomhuis te worden.

Het is geweldig om te zien hoe Ruud en Odette samen met hun gezin van hun droom werkelijkheid maken. Ze zijn de schuur momenteel aan het transformeren tot een prachtig huis met behoud van de unieke kenmerken die het karakter van het gebouw weerspiegelen. Hun toewijding aan duurzaamheid en energie-efficiëntie is bewonderenswaardig en maakt van hun huis een voorbeeld van hoe oud en nieuw naadloos kunnen samenkomen.

Via het Instagramkanaal @vlaamseschuur delen Ruud en Odette samen met hun familie hun avontuur en inspireren ze anderen om hun eigen dromen na te jagen. We zijn vereerd dat we een rol hebben kunnen spelen in dit prachtige project en we zijn trots op de geweldige samenwerking die we met hen hebben gehad. Het is voor ons een voorrecht om deel uit te maken van het proces waarin mensen hun droomhuis vinden en hun leven transformeren.

 

Het avontuur van Ruud en Odette: Het herstellen van een historische Vlaamse schuur in Breda

Neem contact met ons op!

Deel via social media

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
14:06