Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

Spanje

Spanje

Huis in spanje

Droomwoning aan de Costa

De Huizenbemiddelaar is niet alleen lokaal actief in de regio Breda-Zundert, maar beschikt over dezelfde kennis en kunde als het gaat om La Marina Alta in zuidoost Spanje. Dit schitterende gebied aan de Costa Blanca is vanwege het adembenemende landschap, de prachtige stranden en gezellige stadjes een perfecte investeringsregio; of het nu gaat om een privéwoning of een vakantie-appartement voor verhuur.

De regio La Marina Alta loopt grofweg van het havenstadje Denia tot en met de zuidelijke badplaats Calpe. Hier vindt u onder meer de mooie en gezellige havenplaats Moirara, waar De Huizenbemiddelaar met name opereert. Omdat deze omgeving omringd wordt door een bergketen kent het gebied een gematigd klimaat, wat zorgt voor aangename winters en heel veel groen. Perfect om te fietsen en te wandelen. In de mooie rotsbaaien en op de schone witte stranden komen watersporters en zonaanbidders aan hun trekken. De pittoreske dorpen en luxueuze jachthavens kennen veel knusse terrassen en voortreffelijke restaurants. Geen wonder dat we bij De Huizenbemiddelaar verliefd zijn op dit gebied! 

Investeren in Spanje

De Huizenbemiddelaar kent de omgeving van Moirara in La Marina Alta goed en beschikt er over een ruim en betrouwbaar netwerk. We kunnen u dan ook compleet van dienst zijn als u besluit om hier te investeren in een appartement of (vakantie)woning. Dat doen we met onder meer de volgende services:

- Aan- en verkoop van bestaande en nieuwbouw
- (Ver)bouwen van de woning
- Verkoopcontracten beoordelen
- Contact met notaris, advocaat en gestor
- Beheer en verhuur van uw woning

Waarom kiezen voor La Marina Alta?

Wanneer u op zoek bent naar een tweede verblijf, wilt gaan emigreren of erover denkt om te investeren in vastgoed in het buitenland is de regio rond Moraira een perfecte én veilige keuze:

- Veel natuur en groen
- Gematigd zomer- en winterklimaat
- Zeer afwisselende omgeving
- Populair maar geen massatoerisme
- Goede bereikbaarheid en infrastructuur
- In de buurt van Valencia en Alicante
- Betrouwbaar netwerk van partners
- Aantrekkelijk voor aankoop en verhuur

Meer weten? 

Maak vandaag nog een afspraak voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Breda, Zundert of Wernhout. 

Neem contact op
Huis in spanje

Ontdek de magie en schoonheid van Moraira in onderstaande video’s:

Meer informatie?

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
14:27