Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

1
2
3

Gratis waardebepaling

Onze diensten

Gratis waardebepaling


De marktwaarde van uw woning gratis en professioneel berekenen

Uw huis verkopen zou in de huidige woningmarkt weleens heel interessant kunnen zijn. Hoe interessant? De Huizenbemiddelaar helpt u met een gratis waardebepaling graag bij het maken van een inschatting. Dit is geheel vrijblijvend en geeft u meer inzicht in de mogelijkheden voor een eventuele verkoop. Zo weet u goed wat de waarde van uw woning is en kunt u daarop inspelen. Dat is de service van De Huizenbemiddelaar!

Hoe werkt gratis waardebepaling?

Wat houdt een gratis waardebepaling in? We maken vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging van uw huis. Zo krijgen we meteen een goede indruk van de staat van de woning en de ligging. Ook nemen we zaken door met betrekking tot de verkoopstrategie: misschien moet de woning wegens omstandigheden met spoed worden verkocht? Daarnaast kijken we ook naar de huidige markt en de vraagprijzen van soortgelijke woningen in uw buurt. Zo kunnen wij vrij nauwkeurig de waarde van uw woning bepalen en krijgt u snel antwoord op de vraag: wat is de waarde van mijn huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Wat bepaalt de waarde van uw woning?

Hoe bepaalt De Huizenbemiddelaar de waarde van uw woning? Er zijn een aantal vaste factoren die invloed hebben op de eventuele verkoopprijs:

 •  

  Locatie: plaats, wijk maar ook ligging

 •  

  Staat en afwerking van de woning

 •  

  Energielabel en duurzaamheid

 •  

  Extra’s, zoals een recente renovatie

 •  

  Marktwaarde soortgelijke woningen

 •  

  Actuele vraag en aanbod

 •  

  Eventuele spoed- of noodverkoop

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen!


Wij waren heel tevreden met de diensten van De Huizenbemiddelaar Zundert. Lucas Beek en zijn personeel waren altijd snel te bereiken en hebben het verkopen van ons huis in Achtmaal zeer goed verzorgd. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

- Laura Liebenberg

Ik wil een gratis waardebepaling

Vraag vandaag nog uw gratis waardebepaling aan! We komen graag bij u langs om uw woning op waarde te schatten. Zo zorgen we ervoor dat u beter weet wat de waarde van uw woning is en kunt u daarop inspelen.

Neem contact op
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
18:29