Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

Header 1

Huis kopen

Onze diensten

Huis kopen


Huis van uw dromen kopen in Zundert

De huizenmarkt is oververhit, zeker ook in onze regio. Dat maakt het lastig om zelf de perfecte woning te vinden én te kopen. De Huizenbemiddelaar kan u hier gelukkig bij helpen; niet alleen met ons eigen ruime aanbod in het gehele 076-gebied, maar ook als gespecialiseerd aankoopmakelaar. Samen vinden we het huis dat bij u past!

Bij De Huizenbemiddelaar staat een persoonlijke aanpak voorop, want een huis kopen doet u natuurlijk niet elke dag! Daarom luisteren we goed naar uw wensen, gaan we actief voor u op zoek en bewaken we uw budget. En dat alles tegen een vast tarief, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Op zoek naar een huis te koop in de gemeente Zundert? Laat onze expertise voor u werken

De Huizenbemiddelaar helpt u bij het vinden van een huis of appartement in Breda en omgeving. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar koopwoningen in Zundert of Rijsbergen, of u wilt een huis kopen in Achtmaal of Wernhout, kunt u zeker bij ons terecht. Wij kennen de markt in deze regio op ons duimpje. We staan voor u klaar met een goede service en gedegen kennis. We helpen u niet alleen als u zelf een huis te koop heeft zien staan in Zundert en omgeving, maar we gaan ook graag voor u op zoek naar een passende woning.

Huis kopen in Zundert met Huizenbemiddelaar Zundert

Wilt u een huis kopen en bent u benieuwd wat er te koop staat in Zundert? Er zijn tal val koopwoningen in Zundert beschikbaar. Of u nu een huis wilt kopen of een appartement wilt kopen in Zundert, wij zijn dé aankoopmakelaar in de regio. Hoe we dat doen? Met een klein en warm team staan we met veel plezier voor u klaar als u een huis te koop heeft gezien in Zundert, een appartement wilt kopen in Zundert, of met ons op zoek wilt gaan naar geschikte koopwoningen in Zundert. U krijgt altijd te maken met dezelfde persoon; we bieden een persoonlijke benadering, zodat weo 100% kunnen inspelen op uw wensen. 

Vraag een gratis waardebepaling aan!

De voordelen van
De Huizenbemiddelaar

Wilt u ook uw huis of appartement voor de juiste prijs verkopen in Zundert en omgeving? Dan bent u bij De Huizenbemiddelaar Zundert aan het juiste adres. U krijgt service en resultaat tegen een eerlijk tarief. Goede redenen om voor ons te kiezen bij de verkoop van uw huis:

 • circle

  Persoonlijke service

 • circle

  Laagdrempelig en lokaal

 • circle

  Als eerste op de hoogte

 • circle

  Vast tarief i.p.v. percentage

 • circle

  Klantbeoordeling: 9.5

Woning kopen? Schakel dé woningexpert van 076 in!

De huidige huizenmarkt vraagt om een deskundige aanpak. Die krijgt u bij De Huizenbemiddelaar. Omdat we regionaal en lokaal actief zijn in Breda en omliggende gemeenten zoals Zundert, weten we vaak al welke huizen er vrijkomen voordat ze online staan, op bijvoorbeeld Funda. We maken een realistische waardebepaling en nemen de onderhandelingen voor onze rekening. Zo helpen we u op de best mogelijke manier als u een huis te koop heeft gezien in Zundert of één van de nabije gelegen dorpen, zoals Achtmaal, Wernhout en Rijsbergen. 

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen!


Wij waren heel tevreden met de diensten van De Huizenbemiddelaar Zundert. Lucas Beek en zijn personeel waren altijd snel te bereiken en hebben het verkopen van ons huis in Achtmaal zeer goed verzorgd. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

- Laura Liebenberg

Meer weten over een appartement of huis kopen in Zundert?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Breda, Zundert of Wernhout.

Neem contact op
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
18:21