Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

2023 d

Hypotheken

Onze diensten

Hypotheken


Advies op maat van onze hypotheekadviseurs

Een huis kopen of verkopen zonder hulp is een lastige klus. En alles wat daar op financieel vlak nog bij komt kijken maakt het er vaak niet minder ingewikkeld op. Gelukkig staat De Huizenbemiddelaar ook voor u klaar wanneer het gaat om de financiën. Onze betrouwbare partners voor hypotheekadvies helpen u bij alle zaken rondom hypotheken, oversluiten en rentes.

Omdat elke aankoop of verkoop weer anders is zorgen onze deskundige, onafhankelijke hypotheekadviseurs altijd voor advies op maat. Ze analyseren uw (financiële) situatie en houden rekening met uw specifieke wensen. Zo kunnen ze optimaal vergelijken binnen het complete aanbod aan hypotheekverstrekkers en de ideale hypotheek voor u vinden.

Vraag een gratis waardebepaling aan!

De kwaliteitsgarantie van De Huizenbemiddelaar

Naast een persoonlijke aanpak staat kwaliteit bij De Huizenbemiddelaar voorop. Dat geldt ook voor de partners met wie we samenwerken. Onze externe hypotheekadviseurs kennen we al jaren en bewijzen zich steeds weer op het vlak van deskundigheid en neutraliteit. Zo heeft u de garantie dat u altijd een eerlijk advies en de beste deal voor uw persoonlijke situatie krijgt.

Waarom kiezen voor hypotheekadvies via De Huizenbemiddelaar?

Een hypotheek kiezen of oversluiten is een beslissing met grote financiële impact. De hypotheekadviseurs van De Huizenbemiddelaar helpen u bij elke stap in het traject:

 •  

  Gericht op uw financiële situatie

 •  

  Vergelijken hypotheken

 •  

  Gegarandeerd onafhankelijk 

 •  

  Volledig transparante werkwijze

 •  

  Ook voor oversluiten en aanpassen

 •  

  Eerlijk advies

 •  

  Op zoek naar de laagst mogelijke rente

 •  

  Oog voor de toekomst

 •  

  Bemiddeling met hypotheekverstrekkers

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen!


Wij waren heel tevreden met de diensten van De Huizenbemiddelaar Zundert. Lucas Beek en zijn personeel waren altijd snel te bereiken en hebben het verkopen van ons huis in Achtmaal zeer goed verzorgd. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

- Laura Liebenberg

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Breda, Zundert of Wernhout.

Neem contact op
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
13:16