Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

Detail 6

Bedrijfsonroerend goed

Onze diensten

Bedrijfsonroerend goed


De Westlandse bedrijvenmarkt is volop in beweging

En gelukkig zijn wij, van Malkenhorst Makelaars, altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het kopen of huren, verkopen of verhuren van een bedrijfsruimte is een boeiend en veelomvattend proces.

Het is een traject waarin opdrachtgever, adviseur of eventuele andere partijen intensief met elkaar samenwerken om het gewenste resultaat te behalen. Wij onderscheiden ons doordat wij onze klanten veel persoonlijke aandacht geven.

Neem contact met ons op

 

 

 

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Het samenwerkingsproces kan worden onderverdeeld in de volgende stappen:

1.    Kennismaking en opdracht
Op basis van een kennismakingsgesprek wordt de doelstelling van het project bepaald. De wensen worden geïnventariseerd. Wat willen we bereiken en hoe pakken we dit aan? Bovenstaande vragen en een plan van aanpak worden uitgewerkt in een offerte op basis waarvan de verdere samenwerking plaatsvindt.

2.    Inventarisatie:
Welke bedrijfsruimtes zijn interessant voor mijn bedrijf? Wie is de koper voor mijn bedrijfsruimte? Afhankelijk van of u verkoopt/ verhuurt of aankoopt/ aanhuurt wordt de markt geïnventariseerd. En hoe gaan we de markt benaderen? Dankzij een marktinventarisatie krijgt u antwoord op al deze vragen.

3.    Onderhandeling:
Zodra u een geschikt pand(en) gevonden heeft, wordt er een bezichtiging gepland. Zorgvuldig en wellicht met een bouwtechnische keuring wordt het pand beoordeeld. Bij interesse start de onderhandeling over de voorwaarden en condities voor de uiteindelijke overeenkomst.

4.    Realisatie en afronding:
De afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst, waarbij er extra aandacht uitgaat naar de economische en juridische invulling en gevolgen. In de laatste fase (nazorg) wordt gecontroleerd of de gemaakte afspraken nagekomen zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?
Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan via het contactformulier.

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen!


Wij waren heel tevreden met de diensten van De Huizenbemiddelaar Zundert. Lucas Beek en zijn personeel waren altijd snel te bereiken en hebben het verkopen van ons huis in Achtmaal zeer goed verzorgd. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

- Laura Liebenberg

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
17:56